Zoeken naar eft weekend

eft weekend
Relatietherapie weekend of relatiedag in Hoorn Relatietherapie en psychotherapie in Hoorn.
met invloeden van Emotionally Focused Therapy EFT en gestalttherapie. Relatiehulp voor een relatie weekend en/of een dag is mogelijk overdag., op avonden en in het weekend. Relatie VIP dag of weekend. Tijdens een relatie VIP dag of weekend is er een dag of weekend aandacht voor.
Relatieweekend Jonkhart Ziel Amsterdam Noord.
EFT RELATIE APK HOUD ME VAST CURSUS. INFORMATIE RELATIECURSUS HOUD ME VAST. ANNET DEED SINGLE COACHING. WAT IS PERSONAL COACHING? IS PERSONAL COACHING IETS VOOR MIJ? IS SINGLE COACHING IETS VOOR MIJ? FAQ PERSONAL COACHING. BOEKEN TOP TIEN. IN DE MEDIA. Waarom een relatieweekend? Jullie zitten samen vast maar willen geen langdurig relatietherapie-traject. Het voelt als een grote stap om jullie relatie te gaan verdiepen. Nu jullie de stap zetten willen jullie er ook voor gáán. De relatie verkeert in zulk zwaar weer dat jullie er NU wat aan willen doen. Door een zeer druk bestaan zien jullie aankomen dat het lastig zal worden om tussen de bedrijven door voldoende aandacht en ruimte te creëren voor de therapiesessies en het huiswerk. Jullie zijn bang dat jullie in een langduriger traject eerder zullen afhaken. Het combineren van het verdiepen van de relatie met een weekendje weg spreekt jullie aan. De Houd me Vast relatie-APK lijkt jullie niet geschikt. Hoe ziet een relatieweekend er uit? Voorafgaand aan het weekend hebben we een korte intake, om globaal te bespreken waar jullie aan willen werken en om te bekijken of een relatieweekend geschikt voor jullie is.
Relatietherapie De Meyboom. Kortdurende relatietherapie arrangementen.
Wellicht kan dit het herstel nog wat versnellen. Via deze weg willen wij u nogmaals danken voor het perfecte weekend in de zin van een aantal goede consulten die er zeker aan hebben bijgedragen dat wij nog bij elkaar zijn en ook bij elkaar blijven.
Visie Relatieweekend De Liefde van je Leven.
We willen daarom tijdens dit weekend de aanwezige koppels ook datzelfde gevoel bezorgen dat wij destijds hebben gehad, door bovendien elementen toe te voegen van EcCT en EFT die het weekend nog krachtiger maken. Een andere reden voor deze weekenden is dat de vraag naar relatietherapie helaas merkbaar is toegenomen.
Weekend 12 13 Januari Archieven Realisatie Trainingen.
Zingeving Waardevol Leven. Vredes Training Ho oponno ponno en EFT. EFT voor jezelf. Werken met Entiteiten. Bijscholing Basiscursus Intervisie. Bijscholing Basiscursus EFT. Opleiding tot Realisatie-EFT-therapeut. Missie en visie. Veel Gestelde Vragen. Home / Product Weekend 12 13 Januari. Enige resultaat weergegeven.
Intensieve relatietherapie / relatieweekend in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Amsterdam, Leiden.
Onze methodes zijn geënt op die van Sue Johnson EFT, Vansteenwegen, de Transactionele Analyse en Systemisch Werken. Op basis hiervan hebben we een eigen, zeer effectieve manier van werken ontwikkeld. In het weekend gaan we stapsgewijs dieper in op jullie problemen en pellen we als het ware in korte tijd de relatie laag na laag af.
Inspirerend Weekend Relatietherapie Reëel Relatietherapie Zeist.
Jan Duits, intussen meer dan 25 jaar ervaring in het therapeutisch begeleiden van individuen en relaties, vader van 2 zoons die inmiddels volwassen zijn, nieuw samengesteld gezin, samenwonend. Mijn werkwijze gaat uit van diverse methodieken waarvan gestalttherapie de basis vormt, aangevuld met: De 7 pijlers voor een succesvolle relatie; EFT Houd me vast Veilig verbinden; Intiem samenwerken in relaties en Liefde is een werkwoord. De therapiesessies zijn verdeeld over 3 dagen: vrijdagmiddag 1 sessie, zaterdag 2 sessies, zondagochtend 1 sessie. Als jullie voorkeur hebben voor een verdeling over 3 andere dagen in de week, dan is dat bespreekbaar. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Contact na het weekend.
EFT Relatietherapie weekend Relatievakantie.
Relatieproblemen los je op in je vakantie / EFT Relatietherapie weekend. EFT Relatietherapie weekend 550 euro per paar. Als jullie een Relatievakantie willen in Nederland waar je zelf de accomodatie in Den Bosch of Amersfoort regelt, kies je voor de optie EFT Relatietherapie weekend.
Houd me vast weekend voor echtparen Mind2Open.
Het Houd me vast weekend bieden we aan in groepen van maximaal zes paren en kost 650 euro, incl. 2 overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Het Houd me vast weekend wordt gegeven door Marieke Warnawa, systeemtherapeut en Gevorderd EFT therapeut www.praktijksolide.nl en Martin Meijer, systeemtherapeut en EFT therapeut.

Contacteer ons