Op zoek naar eft therapie nijmegen?

eft therapie nijmegen
EFT Therapie EFT-Nijmegen-Sanitas.
Soms moet je gapen of boeren tijdens de therapie. Dit is heel normaal. Het kan zijn dat je de nacht na de behandeling intensief droomt of transpireert. Een bijkomend voordeel van een behandeling is dat er regelmatig andere lichamelijke en emotionele klachten verdwijnen. Je zult emotioneel sterker en meer opgeruimd voelen. Je voelt je blijvend beter in je vel zitten. Een enkele keer kunnen na de sessie oude gevoelens en herinneringen naar boven komen. Het advies is om dit zelf direct te behandelen. Meestal is het afdoende om zelfhulp d.m.v. de EFT basismethode toe te passen. Mocht je behoefte hebben aan begeleiding dan mag je altijd bellen voor ondersteuning. Klik hier voor: contact. Klik hier voor: een no cure no pay intake-consult. Of bel om direct een afspraak te maken: 06 38632729. Zoeken naar: Zoeken. Schoolstraat 14, 6641DC Beuningen Geulstraat 113b, 6542RV Nijmegen.
EFT-relatietherapie Instituut voor Rationele Therapie.
Met EFT werk je aan deze aspecten van je relatie met als focus de verbondenheid. Emotionally Focused Therapy EFT is een vorm van partner-relatie therapie die internationaal en ook in Nederland enorm in opkomst is. Wat maakt EFT anders dan andere partner-relatietherapieën?
De EFT-gids overzicht van EFT-therapeuten in Nijmegen.
Systemisch werken bij ziekten en symptomen. 6532 TH Nijmegen. 024 3565385 en 06-53654729. Overige behandelvormen naast EFT.: Coaching, NLP, Progressive Mental Alignment en Systemisch werk. Ook voor korte EFT-trainingen: kennismakingstraining EFT van 1 dagdeel. Stuur een bericht naar deze EFT-therapeut.
Scholten, Ineke EFT Relatietherapeut in Nijmegen.
EFT RELATIETHERAPEUT Nijmegen. Basis EFT Registertherapeut. Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut. Gecertificeerde EFT Registertherapeut. Supervisor EFT Registertherapeut. Partituur, praktijk voor EFT therapie en supervisie. Steeds op zoek naar de mens achter het dossier heb ik mij ontwikkeld in de richting van ervaringsgerichte psychotherapie.
Partituur Partituur Nijmegen EFT therapie en supervisie.
Sinds de verhuizing naar Nijmegen weten velen de weg te vinden naar haar praktijk aan de Heydenrijckstraat in Nijmegen-Oost. Mensen voelen zich snel thuis bij Ineke. Zij geeft individuele therapie, relatie en gezinstherapie en de laatste jaren ook EFT supervisie en leertherapie.
EFT therapeut emotion focused therapy in Nijmegen Vind-een-Therapeut.nl.
Hoe werkt therapie? Wanneer in therapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op Vind-een-Therapeut.nl. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. EFT therapeut voor emotion focused therapy in Nijmegen. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten.
Partituur Welkom bij Partituur, praktijk voor EFT therapie en supervisie Nijmegen Venlo EFT therapie en supervisie.
Praktijk voor EFT therapie en supervisie. Welkom bij Partituur, praktijk voor EFT therapie en supervisie Nijmegen Venlo. Partituur is gespecialiseerd in Emotionally Focused Therapy voor individu, relatie, gezin en systeem. Therapeuten en studenten kunnen er terecht voor supervisie en leertherapie.
Praktijk voor individuele en EFT-relatietherapie Nijmegen.
Home Cecile van de Zand 2017-10-06T1014210000.: EFT Relatietherapie en individuele therapie in de regio Nijmegen. Cécile van de Zand is een deskundig therapeute, met inmiddels 35 jaar ervaring in het geven van therapie aan individuen, echtparen en gezinnen. Individuele therapie is bedoeld voor mensen met psychische klachten, zoals stress, angst en paniekstoornissen, depressie, burn-out, slaap en eetstoornissen, rouwverwerking.
Zand, Cécile van de EFT Relatietherapeut in Nijmegen.
EFT RELATIETHERAPEUT Nijmegen. Cécile van de Zand. Basis EFT therapeut. Aanvullend getrainde EFT therapeut. Praktijk voor Individuele therapie en EFT Relatietherapie. Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina. Wat de EFT relatietherapie betreft.: Ik heb de EFT Externship basistraining gevolgd en de ook de EFT Core skills vervolgtraining.

Contacteer ons