Resultaten voor eft techniek uitgelegd

eft techniek uitgelegd
EFT.
EFT is een techniek waarmee u zelf op een heel eenvoudige manier allerlei angsten en fobieën kunt bestrijden. U kunt hierbij denken aan faalangst, straatvrees, angst voor autorijden, voor allerlei dieren, voor de tandarts, voor een operatie Maar EFT kan ook een enorme hulp zijn bij het bestrijden van verslavingen, en ook bij het tegengaan van allerlei kleine, dagelijkse stress door dingen waar men tegenop ziet. Het principe en de achtergronden van EFT worden uitgelegd, en er wordt vooral veel geoefend, zodat u er ook echt mee aan de slag kunt gaan.
EFT Emotional Freedom Technique HartenWens.
De afkorting EFT staat voor Emotional Freedom Technique. Het is een manier om tot snelle verandering van allerlei emotionele maar ook lichamelijke klachten te kunnen komen. Hoe gaat het in zijn werk? Simpel uitgelegd breng je door het kloppen op diverse meridiaanpunten opnieuw balans in je systeem aan. Door in je nare gevoel te gaan zitten en dit zo precies mogelijk te benoemen is het mogelijk dit gevoel om te gaan buigen. Juist dus door het op te zoeken, in plaats van te vermijden, komt de emotie vrij voor verwerking en kan losgelaten worden. Vanuit de opvatting dat onze onopgeloste, specifieke gebeurtenissen een belangrijke oorzaak zijn van ziekte is het mogelijk om op deze wijze ook lichamelijke klachten op te lossen. Het is een techniek die zich ook goed leent om thuis te gebruiken en er zijn allerlei instructiefilmpjes op YouTube en veel informatie via de EFT-site terug te vinden.
Verminder stress en angst met EFT en Emotrance.
Deze lichamelijke sensaties worden meestal beschouwd als lichamelijke klachten waar we mee naar de dokter gaan, in plaats van deze te herkennen als feedbacksignalen van ons onbewuste zenuwstelsel. Bij de EFT en Emotrance technieken is het juist het toelaten en accepteren van die signalen van basisbelang om ze daarna tot een intensiteit van nul te kunnen neutraliseren. Op de conservatieve manier wordt veelvuldig in dit soort gevallen de gesprekstherapie als hulpmiddel toegepast waarin het een en ander woordelijk wordt uitgelegd, verklaard en geanalyseerd.
EFT Itoo Coaching.
Met als gevolg dat je in een vergelijkbare situatie nieuwe keuzes kunt maken. Omdat de techniek zo eenvoudig te leren is, kan het worden gebruikt als een zelfhulpmiddel, die mensen in staat stelt om actief bij te dragen aan hun eigen bewustwordings en ontwikkelingsproces. Tijdens elke workshop van i2 wordt EFT uitgelegd en aangeleerd.
EQlibre Yvonne Toeset coach, EFT opleiding Amsterdam.
Yvonne stelt je de juiste vragen. EQlibre bestaat 15 jaar! Vertegenwoordiger van AAMET International in Nederland voor het geven van geaccrediteerde EFT opleidingen. Bevoegd om EFT studenten te certificeren als Certified EFT Practitioner en Certified Advanced EFT Practitioner. De nieuwe Studiegids EFT.
EFT Uitleg YouTube.
EFT Learning the basic technique in 10 minutes Duration: 956. Akademie der Heilkunst 491436, views. 338a Secret video EFT Master Class 2010 where Robert G. Smith shares Faster EFT Duration: 10800. Robert Gene, Eutaptics FasterEFT Trainings 149626, views. Moeheid Duration: 830.
Wat houdt EFT in? Praktijk Verlichting.
Wat houdt EFT in? EFT staat voor Emotional Freedom Techniques oftewel Nederlanse vertaling: Emotionele Vrijheid therapie. De grondlegger van deze Techniek is Gary Craig, die het in het Engels heeft uitgebracht. Hoe werkt het.: Heel simpel uitgelegd.: Het werkt net zoals acupunctuur, maar zonder naalden!
4584456212_4.
Leven in vertrouwen EFT.
EFT is een heel eenvoudige techniek met een verbluffend resultaat en kan op snelle en efficiënte wijze een veelvoud van zowel fysieke als emotionele problemen verminderen of verwijderen. Het is gebaseerd op een combinatie van acupressuur, focussen je concentreren op het probleem, ademhalingstechnieken en het verbeteren van de communicatie tussen de analytische linkerkant van je hersenen en de intuïtieve rechterkant.

Contacteer ons