Op zoek naar eft academy?

eft academy
EFT Level II Apanta.
EFT Level II kan alleen gevolgd worden na een EFT Level I en wanneer je voldoet aan de vastgestelde opleidingscriteria. Programma van de EFT-Level II. EFT Level-II bestaat uit 2 modules.: Masterclass Empathy Empathic Attunement in EFT Jeanne Watson. EFT Level-II Robert Elliott.:
Emotion Focused Therapy for individuals EFT-i level I.
Elliott en Watson zijn als docent betrokken bij de EFT level I opleiding van Apanta-academy. In deze vierdaagse basisopleiding maakt u kennis met de theorie en praktische beoefening van EFT. Na het volgen van de training kunt u als therapeut werken met de basisprincipes van EFT.
HOME.
Je vindt het hier. Vroegere onderzoeken naar de verbazingwekkende resultaten bij de toepassing van EFT vind je hier.Deze resultaten laten zien waarom EFT en tikken op acupunctuurpunten, de perfecte brug is tussen de allernieuwste westerse geneeskunde en oude geneeswijzen uit het Oosten.
EFT-Academy OPENDEUR.
Met of zonder EFT aan reframing doen is wel duidelijk verschillend. Er zijn vaker AHA-momenten bij het EFt-reframen dan zonder EFT. Dit heeft te maken daar we bij EFT dichter bij het gevoel zitten dan als je gewoon gaat reframen.
EFT Level I Apanta.
Meer weten over EFT. EFT-opleiding: EFT-i level I. Deze level-I training is een onderdeel van de erkende EFT-opleiding zoals wereldwijd gegeven door Greenberg, Elliott en Watson. Elliott en Watson zijn als docent betrokken bij de EFT level I opleiding van Apanta-academy.
EFT-Online.be.
Bij EFT Academy kan u een gecertificeerde opleiding tot EFT-Practitioner volgen, steeds onder begeleiding van professionals en ervaren therapeuten. Lees alles over het succesvolle boek dat uitgroeide tot het standaardwerk over EFT. Verkrijgbaar in de boekhandel of online te bestellen.
Emotion Focused Therapy EFT Apanta.
Emotion Focused Therapy EFT hanteert empathie als de weg naar gezondheid en welbevinden, zowel individueel als in relaties. Apanta Academy organiseert internationaal erkende EFT-opleidingen die gegeven worden door de grondleggers zelf. Lees meer over Emotion Focused Therapy. Emotie is de drijvende kracht van ons bestaan, daarom werkt EFT.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
EFT-opleiding bij EFT Academy Vlaanderen Stichting EFT Stichting EFT.
Home EFT-opleiding bij EFT Academy Vlaanderen. EFT-opleiding bij EFT Academy Vlaanderen. Beschrijving van de opleiding door trainer Koen van Reeth. Sinds 2004 verzorgt de EFT-Academy Vlaanderen EFT-opleidingen. De EFT-opleidingen zijn ontstaan vanuit het gedachtengoed van Gary Craig en de ontelbare EFT-ervaringen van mezelf en Veronique Schelfaut, mijn echtgenote.

Contacteer ons