Op zoek naar eft workshop?

eft workshop
Evenwijs.
Tijdens deze workshop leer je de EFT basisprincipes. Wat de functie is van emoties, hoe je ze vastzet en welke emotionele en lichamelijke klachten je daarvan kunt krijgen. Ook leer je hoe EFT werkt en hoe en wanneer je het kunt toepassen.
EFT Praktijk Actrom EFT workshops Emotional Freedom Techniques.
De verantwoordelijkheid voor deelname aan een workshop ligt bij de deelnemer en kan nimmer afgeschoven worden op Actrom Consultancy en EFT praktijk Actrom, Gabriëlle Rutten of de ontwikkelaars van EFT Gary Craig c.s. DISCLAIMER: iedereen doet en gebruikt EFT onder zijn eigen verantwoordelijkheid.
EFT workshop Amsterdam.
1-daagse basis EFT workshop: In deze EFT workshop, leer je de basis van EFT, zodat je zelf thuis kan kloppen op fysieke en emotionele klachten met EFT. Je leert hoe je stress en spanning los kan laten op een zeer eenvoudige manier.
Gratis EFT workshop.
Gratis EFT kennismaking Workshop. Herken je jezelf in uitspraken als: Ik zit niet zo goed in mijn vel, Ik heb last van angsten, ik slaag er maar niet in om mijn doelen te bereiken, Ik Wil je daarin graag veranderen, dan is EFT wellicht iets voor jou.
EFT Workshop MS-ANDERS MSANDERSONLINE.
Home / EFT Workshop. EFT Workshop dsteenmijn 2018-02-26T1133390000.: EFT is een aan acupunctuur verwante behandelingstechniek waarbij met de vingers zachtjes wordt geklopt op punten waar de energiemeridianen door het lichaam lopen. Met EFT kun je zelf je stress en andere klachten aanpakken.
EFT Praktijk Actrom agenda Emotional Freedom Techniques.
Optimal EFT workshop. Deze workshop is geschikt voor iedereen met een goede kennis van Gold Standard EFT en bij voorkeur met ervaring in mediteren. Optimal EFT is gebaseerd op de principes van Gold Standard EFT. Echter, bij deze vorm wordt bijna niet geklopt maar vooral gemediteerd.
EFT cursus Psycholoog Arnhem.
Daarom vind ik EFT zo krachtig en daarom gebruik ik EFT dagelijks in mijn werk met mensen én voor mezelf! Telkens weer zie ik mensen die EFT regelmatig doen sneller beter worden dan mensen die geen EFT doen! Waarom een Cursus EFT als Youtube vol staat met filmpjes over EFT?
Workshop EFT De Reikende Hand.
Het is onder andere te gebruiken bij.: In de workshop leer je het toepassen op jezelf en daarnaast is er aandacht voor het proxy of surrogaat kloppen voor dieren. Je hebt geen vooropleiding nodig. EFT is makkelijk te leren en toe te passen.
EFT Workshops EQlibre.
Werken aan verzuim met EFT zakelijke workshop. Stressreductie met EFT zakelijke workshop. De zakelijke workshops dienen aangevraagd te worden door het bedrijf of de organisatie. Zo leer je zelf EFT wordt gegeven in Amsterdam. Data vind je in de agenda.

Contacteer ons