Resultaten voor hou me vast eft

hou me vast eft
Intensieve Hou me vast dag voor echtparen LEAF.
Intensieve Hou me vast dag voor echtparen. Voor echt paren die graag een hele dag tijd maken voor hun relatie, bied ik een intensieve Hou me vast-dag. Ik ben EFT relatietherapeut en Hou me vast trainer en ik gebruik het programma om een dag intensief te werken met één paar.
Houd me vast training, nu ook in Zwolle.
HOUD" ME VAST" TRAINING, NU OOK IN ZWOLLE EFT MEER VERBONDENHEID MEER VERDIEPING MEER INTIMITEIT MOOIE LOCATIE IN ZWOLLE START NAJAAR 2016 MELD JE NU AAN! BOUWEN AAN EEN VEILIGE BASIS HECHTING LIEFDE IS EEN WERKWOORD. Houd me vast training, nu ook in Zwolle.
Relatiecursus Houd me Vast in Zuid-Holland.
Relatiecursus Houd me Vast. Home Relatiecursus Houd me Vast. De relatiecursus Houd me Vast. De relatiecursus Houd me Vast is een lichte vorm van EFT relatietherapie. Net als EFT werkt Houd me Vast vanuit emoties die de kern zijn van alle belangrijke relaties.

De EFT-cursus Houd me vast is goed voor paren die het gevoel hebben dat hun relatie stil staat. Alles gaat zoals het altijd gaat. Je bent beiden druk en tijd voor elkaar schiet er bij in. Dat maakt het minder makkelijk om met elkaar over moeilijke dingen te praten, intimiteit te delen, gevoelens te delen. Het Houd met Vast programma is ontwikkeld door Sue Johnson. Ze heeft haar programma ontwikkeld door jarenlang de ontwikkeling van paren te volgen. Hieruit is haar krachtige en succesvolle relatietherapie uit voortgekomen: de EFT emotionally Focused Therapy.
Shop.
Overal in het boek zijn verhelderende voorbeelden uit de praktijk te vinden, als steun, toelichting en inspiratie. We kennen EFT als een werkzaam model voor relatietherapie en als een prachtig programma Houd me Vast' voor paren die hun relatie wensen te versterken.
Houd me Vast programma EFT-Centrum Zuid.
EFT-I Individuele therapie. Houd me Vast programma. Houd me Vast Exclusief. Houd me Vast pakket. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan: Aanmelden. EFT-Experts Wie zijn de experts? EFT Explore Therapie Preventie. EFT-Explain Supervisie, Leertherapie Onderzoek. EFT-Express Spoedconsult Crisisinterventie.
Houd me vast Eigenwijze Liefde.
Relatietherapie EFT Houd me vast. Zoeken Zoeken Hoofdmenu. Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Houd me vast. Houd me vast workshop. Houd me vast relatieweekend. Houd me vast Terugkomdag. Laat me los relatieworkshop. Wat kun je verwachten?
Praktijk Solide voor gezinstherapie en relatietherapie.
Het Houd me vast weekend bieden we aan in groepen van maximaal zes paren en kost 650 euro, incl. 2 overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Het Houd me vast weekend wordt gegeven door Martin Meijer, systeemtherapeut en EFT therapeut www.mind2open.nl en Marieke Warnawa, systeemtherapeut en Gevorderd EFT therapeut.
Houd Me Vast De BOSgroep.
Houd Me Vast. Houd Me Vast is een succesvol programma voor het creëren van een hechte en veilige relatie tussen jou en je partner. Alles draait daarin om emoties. Het Houd Me Vast-programma is bedacht door Sue Johnson, een Engels-Canadese relatietherapeute en grondlegster van Emotionally Focused CouplesTherapy EFT, een methode die uitgaat van de hechtingstheorie.

Contacteer ons