Op zoek naar eft techniek?

eft techniek
Over EFT.
Vaak leidt dit soort angsten ook tot een gevoel van isolatie of depressie. Tijdens een EFT behandeling leer ik je hoe je met behulp van EFT je angsten en fobie├źn kunt opsporen, verwerken en loslaten. Ik leer je hoe je de EFT techniek op je eigen manier kunt toepassen om van je angsten af te komen.
EFT Emotional Freedom Technique.
Lichamelijk heeft EFT enorm veel effect op lichamelijke klachten als: hoofdpijn, buikpijn, nekpijn, rugklachten, slapeloosheid, epilepsie, RSI, psoriasis, allergie├źn zoals o.a. EFT: Snel en effectief! EFT is een techniek die het psychotherapeutisch proces bekort van jaren of maanden naar uren en minuten.
Emotional Freedom Techniques UNLP.
Juist omdat je met EFT zeer effectieve technieken in handen hebt om toe te passen bij een ander. Dit zeggen de deelnemers aan Emotional Freedom Techniques. Heel" bijzonder dat zo'n' simpele techniek zoveel emotionele balast uit het verleden weg kan nemen, in slechts enkele minuten tijd."
EFT Therapie Jeevania.
Geef het een kans. Je hoeft het alleen maar te doen en je zal je verbazen hoe goed deze simpele techniek werkt. Het enige wat nodig is, is dat jij er bent en dat je bereid bent om onder begeleiding EFT te doen.
Wat is EFT: Emotional Freedom Technique.
EFT staat voor Emotional Freedom Technique, een lichaamsgerichte alternatieve geneeswijze. De EFT techniek is ontwikkeld door Gary Craig. Na zijn ervaring met Thought Field Therapy TFT een alternatieve geneeswijze waarbij men klachten behandeld door in specifieke volgorde met de vingers op meridiaanpunten in het bovenlichaam te kloppen ontwikkelde hij EFT.
Stichting EFT Emotional Freedom Techniques Stichting EFT.
In mijn zoektocht ben ik 12 jaar geleden EFT tegengekomen op een moment dat ikz. Als EFT-coach begeleid ik je graag bij het oplossen van belemmeringen emoties, overtuigingen die je ervan weerhouden om een vrij en gelukkig leven te leiden.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
EFT Tapping Klop jezelf naar emotionele vrijheid!
You are here: Home / EFT Tapping. EFT Tappingis de afkorting voor Emotional Freedom Techniek, een techniek gebaseerd op de duizenden jaren oude Acupressuur gecombineerd met affirmaties. Iedere emotie is een soort verstoring in je gevoelsleven, je lichaam en geest.
Ontdek hoe je simpel zelf je stess en onzekerheid de baas wordt. De Kloplossing. Ontdek en Ervaar de transformerende kracht van een baanbrekende en simpele zelfhulp-techniek Laat angst en stress los e
Kun jij gewoon zijn wie je bent? De Kloplossing biedt je een simpel te leren techniek waarmee je effectief en blijvend jezelf kunt bevrijden van blokkades, angsten en trauma's' groot en klein die je daarvan weerhouden. Jarenlange therapie levert dat vaak niet op. Onderzoek heeft uitgewezen dat trauma en emoties een verstoring zijn van de balans van het lichaam. Deze balans kan door gebruik te maken van duizenden jaren oude kennis zeer snel en blijvend worden hersteld. Trauma's' lossen daarbij snel op en je voelt je ineens heel anders. Dat effect wordt bereikt door het toepassen van een kloptechniek die ook wel bekend staat als EFT Emotional Freedom Techniques, Meridaan Tapping ofwel Kloppen.

Contacteer ons