Resultaten voor eft therapie boek

eft therapie boek
Home Houd me vast.
Voor ons is het een openbaring dat we hebben ontdekt dat we toch nog steeds die liefde voor elkaar hebben. Meer ervaringsverhalen met EFT en Houd me vast kun je hier lezen. Het boek Houd me vast kun je kopen via onze webshop.
Blijf toch bij me Verder na een affaire Systeemtherapie.
Weliswaar wordt ontrouw hier een relatietrauma genoemd, zoals de gewoonte is in de eft, maar Deij sluit niet uit dat er paren zijn die ontrouw niet als traumatisch beleven of paren die een manier hebben gevonden om, naast de partnerrelatie, intieme relaties met derden in stand te houden. Ook houdt Deij de mogelijkheid open dat het uiteindelijk toch tot een scheiding komt, een mogelijkheid die in de hoofdstroom van eft nauwelijks als legitieme optie voor partnerrelaties lijkt te bestaan. Hoewel het woord trauma even een dramatiserende kijk doet vrezen, slaagt Deij erin de beschrijving van alle mogelijke heftige gevoelens te combineren met een dosis realisme en nuchterheid, die enigszins doet denken aan de verfrissende en toch sensitieve benadering van overspel door Esther Perel o.a. Deijs voorbeelden, waarschuwingen en tips wijzen op veel ervaring met het onderwerp. Deel I, de kern van het boek, bestaat uit tien hoofdstukjes, variërend van De ontdekking, De eerste weken tot Soorten affaires, Verwerken hoe doe je dat eigenlijk, Therapie nodig?
Wilbert Kok.
Sleutelwoorden in deze therapie zijn hechting, circulariteit en emotionele ervaring. EFT is nooit beschuldigend en biedt stellen een nieuw perspectief op hun relatie. In het boek Hold Me Tight vertaald Houd me Vast beschrijft Sue Johnson hoe zij haar theorie in de loop van de jaren heeft ontwikkeld en hoe zij deze in haar therapie toepast.
EFT werkt! Paperback Yvonne Toeset Boek Bruna.nl.
Werkdruk en stress kun je reduceren met EFT. Met dit boek leer je ontspannen te solliciteren of vergaderen, maar ook leer je omgaan met je emoties bij conflicten op de werkvloer, het verbeteren van je prestaties en het bevorderen van je welzijn op je werk.
Emotionally Focused Therapy EFT CommuCare.
Zijn jullie geïnteresseerd om een traject Emotionally Focused Therapy EFT te doorlopen, dan is het van harte aanbevolen lees: noodzakelijk om het boek van Sue Johnson aan te schaffen en samen te lezen. Het mooiste is om het voor aanvang van de therapie te doen, of tenminste als vorm van huiswerk tussen de eerste sessies in.
EFT werkt, Yvonne Toeset 9789000350575 Paperback Overig.
Werkdruk en stress kun je reduceren met EFT. Met dit boek leer je ontspannen te solliciteren of vergaderen, maar ook leer je omgaan met je emoties bij conflicten op de werkvloer, het verbeteren van je prestaties en het bevorderen van je welzijn op je werk.
EFT Praktijk Actrom EFT publicaties Emotional Freedom Techniques.
HET boek voor iedereen die EFT als zelfhulpmethode wil gebruiken. De eerste hoofdstukken geven een duidelijke uitleg en instructie over EFT. Het tweede deel staat vol met voorbeelden van heel veel klachten en ziektebeelden zodat je inspiratie kunt opdoen hoe je jouw klacht het beste kunt aanpakken met EFT.
Houd me Vast, Sue Johnson: boekbesprekening EFT relatetherapie Relatie therapie in Dordrecht: Moon Consultancy.
Geplaatst op 26 juli 2013 door Mirjam. Moon Consultancy Relatie therapie Dordrecht. Houd me vast van Sue Johnson is zon boek dat je het liefst gelezen zou hebben vóórdat je relatie onder spanning kwam te staan. Een relatie onderhouden zonder kennis te nemen van Johnsons inzichten en haar daarop gebaseerde Emotionally Focused Couple Therapy EFT is zoiets als zeezeilen zonder reddingsvest.
EFT Relatietherapie: Emotionally Focused Therapy.
Eerdere studies laten zien dat er daarna heel weinig terugval is. Als laatste, EFT is effectief bij diverse paren, ook als één van beide lijdt onder psychische of lichamelijke klachten. Voor meer info klik hier. EFT relatietherapie Hou-me-vast boek. Abstederdijk 33 3582 BA Utrecht.

Contacteer ons