Resultaten voor eft therapie opleiding

eft therapie opleiding
EFT opleiding.
Onze unieke EFT opleiding voor professionele toepassing voldoet aan de richtlijnen van Gold Standard EFT van Gary Grai g en is bovendien door SKB gecertificeerd. Ondanks dat de basisprincipes van EFT makkelijk zijn, blijkt het effectief toepassen in de praktijk als hulpverlener toch heel wat lastiger te zijn.
Sterre Groenendijk Psycholoog en EFT-behandelaar in Enschede.
Eigen ervaring met EFT en lichaamsgerichte therapie. Tijdens de opleiding tot EFT heb ik samen met mijn collega-studenten veel EFT gedaan. Als ik niet toen al in het eerste opleidingsweekend zelf had ervaren hoe krachtig en bijzonder EFT is, was ik niet de rest van de opleiding gaan doen.
Home Houd me vast.
Het was nu of nooit, en dat is heftig. Voor ons is het een openbaring dat we hebben ontdekt dat we toch nog steeds die liefde voor elkaar hebben. Meer ervaringsverhalen met EFT en Houd me vast kun je hier lezen.
EFT Expert Opleiding Psychosynthese Academie.
Naast alle waardevolle aspecten van de bijzondere combinatie die EFT maakt: eenvoud en diepgang, is er ook het risico dat coaches, therapeuten en trainers niet makkelijk de volle potentie van het werken met EFT bereiken. Met deze opleiding willen we mensen opleiden tot die expertise.
Sandra Vos EFT-Centrum Zuid.
2000-2004 Opleiding Psychiatrie GGZ MiddenBrabant. 2004-2007 Psychiater JongVolwassenen GGZ MiddenBrabant. 2007-2010 Psychiater JongVolwassenen/jeugdafdeling GGZ Breburg. 2010-2013 Manager behandelzaken zorggroep Jeugd GGZ Breburg. 2013-heden Psychiater/manager behandelzaken HIC GGZ Breburg. 2013-heden EFT therapeut gevorderd EFT Centrum Zuid. Jos van de Loo. Brigitte de Jong. EFT-Experts Wie zijn de experts? EFT Explore Therapie Preventie.
Partituur Partituur Sittard EFT Relatietherapie.
Ze weet een veilige en warme plek te bieden. Ze schoolt zich voortdurend na op het gebied van groepsdynamica en EFT therapie. Over Ine Postma. Ine is in 1957 geboren, is getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Zij had altijd al een luisterend oor en was vertrouwenspersoon op een basisschool. Toen haar kinderen ouder werden ging ze studeren om verdieping te vinden. Ze deed eerst een maatschappelijke opleiding en daarna de opleiding tot psychosociaal therapeut in Utrecht en specialiseerde zich in groepsdynamica en experiëntiële counseling.
Bijscholing Basiscursus EFT Realisatie Trainingen.
ACT therapie apeldoorn Bijscholing cursus intervisie EFT EFT Apeldoorn EFT therapie evidence base flexibiliteit Geluk missie Positieve Psychologie realisatie Trainingen resultaat Ruden skype VBAG erkenning visie werken met entiteiten wetenchappelijk. 2003-2015 Realisatie Trainingen. Workshops Vrede Training EFT voor Jezelf Trainingen en KTNO Erkende Bijscholingen Bijscholing Basiscursus EFT Bijscholing Basiscursus ACT Bijscholing Basiscursus Intervisie Opleiding tot Realisatie EFT-therapeut Jaaropleiding Realisatie EFT-therapeut.
EFT opleiding professionals.
De opleiding is geen vervanging voor therapie. Wel wordt van je gevraagd eigen thema's' in te brengen. Er is veel aandacht voor de grondhouding en relationele/communicatieve vaardigheden in relatie met cliënten. Je krijgt feedback op het gebruik en de toepassing van EFT.
Opleidingen EFT Apanta.
EFT Masterclass Rhonda Goldman. International Society for Emotion-Focused Therapy. Meer weten over EFT. Opleidingen Emotion Focused Therapie EFT. De belangstelling en het enthousiasme voor Emotion-Focused Therapy groeit, ook in Nederland. Internationaal erkende opleiding tot Emotion Focused Therapy Therapeut for Individuals EFT-therapeut.

Contacteer ons