Zoeken naar eft therapie utrecht

eft therapie utrecht
EFT Therapeut en relatietherapie.
Na een afgeronde studie klinische en gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht ben ik nu in opleiding tot EFT therapeut. EFT, Emotional Focused Therapy, richt zich op individuele therapie en relatietherapie. Daarnaast volg ik een opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Cognitieve gedragstherapie richt zich onder andere op stemmingsstoornissen, angststoornissen en stress-gerelateerde stoornissen.
Elly van der Woude Relatie en gezinstherapeut De Bilt Utrecht.
Karin Wagenaar, relatietherapeut in Utrecht, vindt EFT een prachtige methode. Zij werkt al tientallen jaren met koppels, en komt nog uit e school waarin niet het gevoel, maar het gedrag centraal staat. Ze maakte kennis met EFT op een congres in de VS, waar grondlegster Sue Johnson sprak.
deWIJzaak sterk in verbinding.
Een relatieprobleem of bijvoorbeeld een probleem met hoe je naar jezelf kijkt. Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar een positieve verandering in je leven is mogelijk! De WIJzaak is een praktijk voor relatietherapie, individuele therapie en counseling in Amersfoort.
Relatietherapie in omgeving Nieuwegein, Utrecht, Ijsselstein Praktijk Helios.
Uit onderzoek blijkt dat dat meer dan zeventig procent van de paren ook na twee jaar nog steeds minder relatiestress ervaart. Zij zijn gelukkiger met hun relatie dan voor deze therapie en hebben minder last van depressies.Wil je meer weten over EFT?
Psycholoog Utrecht Healthy Minds Relatietherapie Utrecht EFT: Healthy Minds.
Therapie bij Onzekerheid. Therapie bij Stress en Burnout. Therapie bij Relatieproblemen. Therapie bij Hooggevoeligheid HSP. Therapie bij Angsten en Fobieën. Therapie bij Depressie en Somberheid. Therapie bij Trauma. Tarief en vergoedingen. Over psycholoog Greetje Stomp. Cognitieve Gedragstherapie CGT. Relatietherapie Utrecht EFT.
Stichting EFT Emotional Freedom Techniques Stichting EFT.
Voor ware transformatie is meer nodig dan alleen boekenwijsheid of er over praten: het gaat via je lichaam. Dat kan op allerlei manieren, maar het leuke van EFT is dat je gericht een specifi. 06-11 62 76 37 B. Ik heb jarenlange ervaring in het persoonlijk coachen/begeleiden van mensen. Vanuit deze rol ben ik vertrouwd met persoonlijke groeiprocessen. Het aangrijpingspunt is voor mij de gewaa. 06-42 96 68 12 S. Sonja van Ockenburg-Dekker is een inspirerende, holistische en doelgerichte begeleidingskundige. Zij is gespecialiseerd in persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. 06-41 45 64 23 H. Hartelijk welkom beste bezoeker, Heb jij ook geen zin in langdurige therapie?
Dingemans-Verspeek, Ilse EFT Relatietherapeut in Utrecht.
Ik ben jaren werkzaam geweest binnen een instelling en sinds een tijdje nu alleen nog maar in mijn eigen praktijk in Utrecht, waar ik zowel individuele therapie als partnerrelatie therapie geef. De inzichten vanuit de EFT hebben mij de afgelopen jaren enorm geïnspireerd en beïnvloed.
Relatietherapie bij Lotte.
Relatietherapie bij Lotte in Utrecht. Er kan een moment komen in je leven, waarop je merkt dat je relatie niet meer zo vertrouwd voelt als je zou willen. Misschien is er een periode in jullie leven geweest die jullie band onder druk heeft gezet.
Vergeer, Peter EFT Relatietherapeut in Utrecht.
EFT RELATIETHERAPEUT Utrecht. Basis EFT therapeut. Aanvullend getrainde EFT therapeut. Houd me vast. Houd me vast. Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het Houd me vast'-programma.

Contacteer ons