Meer resultaten voor eft cursus

eft cursus
Workshop EFT cursus Volksuniversiteit Eindhoven.
Duits niveau 4 cursus. Startdatum: 21 september 2015. English, conversation pre intermediate cursus. Startdatum: 21 september 2015. Nederlands niveau 2 avond intensief cursus. Startdatum: 21 september 2015. Nederlands niveau 2 cursus. Startdatum: 21 september 2015. Nederlands niveau 5 conversatie cursus.
EFT Volksuniversiteit Enschede.
Aanmelden voor deze cursus. EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en het is een uiterst effectieve zelfhulpmethode om de emotionele pijn van traumatische herinneringen, verdriet, boosheid, fobieën en andere emotionele aandoeningen in zeer korte tijd blijvend op te lossen. Het werkt snel, langdurig en mild.
Emotional Freedom Techniques UNLP.
In twee dagen tijd leer je de methode kennen en ben je in staat om toe te passen op allerlei gebieden in je leven. Tappen is EFT. En EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en wordt ook eenvoudig wel tappen genoemd.
EFT opleiding professionals.
Dit maakt dat EFT goed toepasbaar is voor huis, tuin en keukengebruik bij zowel lichamelijke als emotionele klachten Voor uitgebreide informatie hierover zie elders op deze website. Om de vaardigheden van EFT als zelfhulpmiddel in de vingers te krijgen, is EFT in one day bedoeld.
EFT cursus, omgaan met je emotie s en die van anderen.
Klik op het filmpje hiernaast voor een uitleg over de cursus. Ik geef uitleg over EFT in 2 bijeenkomsten en wat nog veel belangrijker is we gaan veel oefenen. Op de eerste middag leer ik je de grondbeginselen van de EFT en hoe je deze voor jezelf kunt gebruiken en op de tweede middag leer je hoe je EFT kunt gebruiken voor je kinderen.
Opleidingen EFT Apanta.
EFT level III. Empathy Empathic Attunement. Daarnaast worden er regelmatig verdiepende Masterclasses georganiseerd in samenwerking met de grondleggers of gecertificeerde EFT Trainers. Zowel level I als level II kunnen tevens gezien worden als een specialisatie binnen de opleiding tot Persoonsgericht Experiëntiëel Psychotherapeut.
EQlibre Yvonne Toeset coach, EFT opleiding Amsterdam.
Op de hoogte blijven? Geeft je op voor de nieuwsbrief van EQlibre en je krijgt het eBook Zo leer je zelf EFT 26 pp. van Yvonne Toeset cadeau vol wetenswaardigheden en tips over hoe EFT jou emotioneel in balans kan brengen.
Emotionally Focused Therapy EFT RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Daarnaast staat de cursus open voor hulpverleners die werkzaam zijn in de GGZ op het gebied van de systeemtherapie en het onderwerp van deze specialistische cursus op hun werk in praktijk kunnen brengen. De cursus is door de NVRG erkend als specialistische cursus voor de opleidingsroute tot systeemtherapeut en is tevens geschikt voor herregistratie van hen die reeds erkend zijn door de NVRG. Cursisten leren complexe partnerrelatieproblematiek in het licht van de hechtingstheorie te begrijpen en leren vaardigheden om volgens het model van EFT te kunnen werken.
EFT workshop Amsterdam.
1-daagse basis EFT workshop: In deze EFT workshop, leer je de basis van EFT, zodat je zelf thuis kan kloppen op fysieke en emotionele klachten met EFT. Je leert hoe je stress en spanning los kan laten op een zeer eenvoudige manier.

Contacteer ons