Resultaten voor eft punten

eft punten
EFT Therapie Jeevania.
3863 BD Nijkerk. Wat is EFT? Wat betekent dit voor mij? Stress, de oorzaak van ziekten. Hoe werkt EFT? Wat kun je verwachten. Voor welke klachten? Geschiedenis van EFT. Meest gestelde vragen. U bent hier.: Punt 1: Begin wenkbrauw. Punt 2: Naast oog.
Instructie video EFT basis kloppunten.
Bij het karatepunt vertel je altijd kort en krachtig je verhaal zodat je het beeldend en voelend voor jezelf hebt. Ga de andere punten nu langs en herhaal in het kort je emotie of wat je dwarszit. Klop minimaal 7x op 1 punt. Na 2 rondes, adem je diep in en uit. Voel na en voel of de intensiteit is gezakt. Neem de tijd om na te voelen Wanneer je nog een enorme lading of spanning voelt in je emotie, doe dan nogmaals een klopronde. Wanneer er andere woorden bij je opkomen, benoem die dan. Hoe specifieker je je gevoelens en je gedachten kan benoemen des te meer resultaat zul je behalen. Het kan zijn dat je tijdens je EFT sessie veel moet gapen, boeren, warm of koud krijgt of intens moe wordt.
EFT Tapping Klop jezelf naar emotionele vrijheid!
You are here: Home / EFT Tapping. EFT Tappingis de afkorting voor Emotional Freedom Techniek, een techniek gebaseerd op de duizenden jaren oude Acupressuur gecombineerd met affirmaties. Iedere emotie is een soort verstoring in je gevoelsleven, je lichaam en geest.
Wat is EFT EFT Nederland.
Door eenvoudig te tappen op een aantal specifieke punten op het lichaam, terwijl je focust op de negatieve emotie, begint de energie weer vrij te stromen en de vervelende en ongewenste gevoelens en sensaties. worden weer verdreven. Nu de energie weer vrij door je lichaam stroomt ben je weer tot alles in staat. Je voelt je lichamelijk en geestelijk weer goed en vrij om te doen wat je wilt. Zoniet, dan tap je. op de volgende belemmering/blok. kade, tot je vrij bent. Illustrations from Change Your Mind! with EFT by Angela Treat Lyon, EFT C-C.
EFT: Zo klop je emotionele problemen weg met je eigen vingers Holistik.
Iets soortgelijks gebeurt bij acupunctuur alleen wordt er bij EFT geen gebruik gemaakt van naalden. EFT kun je bij jezelf toepassen, maar als je er geen ervaring mee hebt is het vinden van de juiste meridiaanpunten en het kiezen van de juiste woorden en positieve affirmaties in het begin nog best lastig.
EFT protocol.
De meest bekende zijn die van Gary Graig Golden Standard EFT en die van Robert Smith Faster EFT. Hier beschrijf ik het klassieke EFT protocol van Gary Graig. Het is verstandig om het EFT protocol eerst droog te oefenen, dus start niet gelijk met een emotioneel thema. Leer eerst maar de punten te vinden zodat je als het ware automatisch kunt kloppen.
Hoe doe je dat EFT? Praktijk Groenendijk.
Je kan met een hand kloppen of met twee handen tegelijk of afwisselen. Ook de volgorde maakt niet veel uit, de volgorde die meestal wordt aangehouden is beginnen bij het wenkbrauwpunt en vervolgens de punten naar beneden afgaan en eindigen boven op het hoofd. In d eze video laat ik een rondje EFT zien.

Contacteer ons