Zoeken naar eft punten

eft punten
EFT: Zo klop je emotionele problemen weg met je eigen vingers Holistik.
Iets soortgelijks gebeurt bij acupunctuur alleen wordt er bij EFT geen gebruik gemaakt van naalden. EFT kun je bij jezelf toepassen, maar als je er geen ervaring mee hebt is het vinden van de juiste meridiaanpunten en het kiezen van de juiste woorden en positieve affirmaties in het begin nog best lastig.
EFT helpt negatieve emoties loslaten inzicht door ervaring.
en vereenvoudigde deze techniek tot een standaard procedure die voor ieder probleem hetzelfde is. Deze therapie noemde hij Emotional Freedom Techniques, oftwel EFT, waarbij er op 12 vaste punten op het lichaam wordt geklopt, en de volgorde van de te tappen meridiaanpunten niet uitmaakt.
EFT meridiaanpunten.
Karate Chop punt bevindt zich in het midden van het vlezige stuk van de buitenkant van je hand, tussen de pols en de basis van de kleine vinger. Of anders gezegd, het punt waarmee je een karateslag zou geven. Behalve de neus en kinpunt komen dus alle punten op beide kanten van het lichaam voor en je kunt ze ook afwisselend gebruiken. Emotional Freedom Techniques EFT.
Wat is EFT Praktijk Levenszin Eindhoven.
Dit loskomen wordt direct ervaren, en uit zich regelmatig in een lichte sfeer tijdens de sessies waarin veel gelachen wordt. De afbeelding hiernaast laat een aantal van de belangrijkste drukpunten zien die we tijdens EFT bekloppen. Deze punten en nog vele andere zijn al duizenden jaren gebruikt in een onderdeel van de Chinese geneeskunst, namelijk de acupunctuur.
EFTBehandeling.nl De eft methode.
Het is een bevrijdingstechniek die u van emotionele en fysieke klachten bevrijdt. Bij EFT tikt u met uw vingertoppen op specifieke punten op uw lichaam terwijl u zich concentreert op fysieke emotionele, of psychische pijn. U hoeft hiervoor geen kleding te verwijderen.
EFT Hypnotherapie in Noord-Limburg.
Het corrigeren van de verstoringen, wat gedaan wordt door op specifieke plaatsen op het lichaam te kloppen, leidt tot snel herstel. Deze EFT punten liggen op onze acupunctuurpunten van onze energiebanen. Niet alleen emoties maar ook fysieke ongemakken zijn onlosmakelijk met het energiesysteem van ons lichaam verbonden.
EFT tikken.
Bij EFT tik je met 2 vingers, de wijsvinger en de middelvinger. Met welke hand je tikt, kies je zelf. Het tikken gebeurt zachtjes en met aandacht. Een lichte aanraking is voldoende. De set-up kun je uitspreken.: tikkend op het karatepunt: punt 1/15. of met je handen op de plek waar je naar jezelf zou wijzen: dit ben ik. Hier kun je kiezen wat je het prettigst vindt. Adem tussen de punten rustig in een uit.
EFT klopt; tap jezelf vrij van emoties Mens en Gezondheid: Natuurgeneeswijze.
Omdat op je eigen gezicht kloppen er voor anderen misschien vreemd uitziet, kun je dit het beste in privé-omstandigheden doen. Steeds vaker wordt van EFT wetenschappelijk bewezen dat het een positieve uitkomst heeft. EFT is een prachtig zelfmedicatiemiddel dat het gebruik van medicijnen kan doen verminderen of voorkomen.
Instructie video EFT basis kloppunten.
Ga de andere punten nu langs en herhaal in het kort je emotie of wat je dwarszit. Klop minimaal 7x op 1 punt. Na 2 rondes, adem je diep in en uit. Voel na en voel of de intensiteit is gezakt. Neem de tijd om na te voelen Wanneer je nog een enorme lading of spanning voelt in je emotie, doe dan nogmaals een klopronde. Wanneer er andere woorden bij je opkomen, benoem die dan. Hoe specifieker je je gevoelens en je gedachten kan benoemen des te meer resultaat zul je behalen. Het kan zijn dat je tijdens je EFT sessie veel moet gapen, boeren, warm of koud krijgt of intens moe wordt.

Contacteer ons