Meer resultaten voor boek eft

boek eft
Boeken Praktijk Groenendijk.
erkenning te vinden, dat jij niet raar bent, maar een mooi mens. meer te lezen over EFT. tips te krijgen om beter in je vel te zitten. Meer informatie te krijgen over bijvoorbeeld hooggevoeligheid. Klik op de titel of het boekplaatje om het boek te bestellen.
EFT Praktijk Actrom EFT publicaties Emotional Freedom Techniques.
HET boek voor iedereen die EFT als zelfhulpmethode wil gebruiken. De eerste hoofdstukken geven een duidelijke uitleg en instructie over EFT. Het tweede deel staat vol met voorbeelden van heel veel klachten en ziektebeelden zodat je inspiratie kunt opdoen hoe je jouw klacht het beste kunt aanpakken met EFT.
Theo Legters: Klop, Klop. EFT voor kinderen. Met DVD.
Door de kloptherapie wordt de verbinding losgemaakt tussen vervelende of traumatische ervaringen en de emotionele herinnering daaraan, en gaan de kinderen anders tegen zichzelf en hun gedrag aankijken. Theo Legters is werkzaam als Kindercoach, NLP Master Practitioner en EFT therapeut. Dit is zijn vierde boek.
Innerlijke rust met EFT, Yvonne Toeset 9789049105884 Paperback Psychologie spiritualiteit.
Het wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt om bijvoorbeeld faalangst, fysieke klachten, negatief zelfbeeld, belemmerende emoties of stressvolle gedachten aan te pakken. Door de eenvoudige instructies in dit boek kan iedereen met EFT aan de slag en direct de positieve werking ervan ervaren.
Innerlijke rust met EFT door Yvonne Toeset Boek Jongbloed.nl.
Door de eenvoudige instructies in het boek Innerlijke rust met EFT laat Yvonne Toeset zien dat iedereen met EFT aan de slag kan en direct de positieve werking ervan zal ervaren. Inleiding: Is dit boek iets voor jou? EFT: achtergronden en geschiedenis.
EFT werkt! Paperback Yvonne Toeset Boek Bruna.nl.
Werkdruk en stress kun je reduceren met EFT. Met dit boek leer je ontspannen te solliciteren of vergaderen, maar ook leer je omgaan met je emoties bij conflicten op de werkvloer, het verbeteren van je prestaties en het bevorderen van je welzijn op je werk.
EFT werkt, Yvonne Toeset 9789000350575 Paperback Overig.
Werkdruk en stress kun je reduceren met EFT. Met dit boek leer je ontspannen te solliciteren of vergaderen, maar ook leer je omgaan met je emoties bij conflicten op de werkvloer, het verbeteren van je prestaties en het bevorderen van je welzijn op je werk.
Emotionally Focused Therapy EFT CommuCare.
Zijn jullie geïnteresseerd om een traject Emotionally Focused Therapy EFT te doorlopen, dan is het van harte aanbevolen lees: noodzakelijk om het boek van Sue Johnson aan te schaffen en samen te lezen. Het mooiste is om het voor aanvang van de therapie te doen, of tenminste als vorm van huiswerk tussen de eerste sessies in.
EFT Manual.
In deze manual leg ik de basis van EFT op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met EFT aan de slag te kunnen gaan. In mijn praktijk heb ik EFT jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten van mijn clienten.

Contacteer ons