Op zoek naar eft training?

eft training
EFT workshop Amsterdam.
Wil je liever niet in een groep, maar wel EFT leren? Geef je dan op voor de 1-daagse één op één privé EFT Training. De privé EFT training kan ook in 2 blokken van 3 uur gegeven worden. In deze privé EFT Training leer je hoe je met EFT stress en spanning los kan laten op een zeer eenvoudige manier.
Trainingen.
Copyright en disclaimer. Selecteer een training uit het menu om de details te zien. Stichting EFT Nederland organiseert diverse trainingen in EFT. Naast Stichting EFT Nederland zijn er meerdere aanbieders van trainingen en cursussen gericht op EFT; deze worden zichtbaar bij het aanklikken van de checkbox.
EFT Opleiding.
EFT en fysieke problemen. EFT en trauma, EFT en verslaving, EFT en chronische ziekte en depressie. EFT in groepen, surrogaat EFT, EFT en kinderen, EFT en Hoogsensitiviteit. Wat als EFT niet werkt? EFT Advanced Training 2 dagen. 350, euro incl.
Home Houd me vast.
Het was nu of nooit, en dat is heftig. Voor ons is het een openbaring dat we hebben ontdekt dat we toch nog steeds die liefde voor elkaar hebben. Meer ervaringsverhalen met EFT en Houd me vast kun je hier lezen.
EFT cursus Psycholoog Arnhem.
Daarom vind ik EFT zo krachtig en daarom gebruik ik EFT dagelijks in mijn werk met mensen én voor mezelf! Telkens weer zie ik mensen die EFT regelmatig doen sneller beter worden dan mensen die geen EFT doen! Waarom een Cursus EFT als Youtube vol staat met filmpjes over EFT?
Emotionally Focused Therapy EFT RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Onderzoek heeft uitgewezen dat EFT geschikt is voor paren van verschillende geaardheid, culturele achtergrond, in verschillende levensfasen en ook bij paren die te maken hebben met verlies, depressie en trauma. In de EFT komen diverse perspectieven bij elkaar: de hechtingstheorie, het systemische of interpersoonlijke perspectief en het experiëntiële of intrapersoonlijke perspectief.
EFT Netwerk Nederland: Opleidingstraject.
Verdiepingstraining EFT PLUS in Oisterwijk. Houd me Vast training. EFT with Individuals EFIT: Review and Deepening with your Cases. Healing Affairs Using EFT Vreemdgaan en EFT. Houd me Vast training voor therapeuten. Basistraining EFT register. EFT, escalerende echtparen en geweld.
EFT opleiding.
Status supervisor vindt plaats na beoordeling ingeleverd en goed bevonden EFT supervisiewerk door ICEEFT. Alleen mogelijk op uitnodiging van ICEEFT. Voor het niveau gecertificeerd, Supervisor en Trainer gelden de vooropleidingseisen zoals gesteld bij de EFT-Registertherapeuten en een aanvraag voor certificering bij ICEEFT. ICEEFT vraagt hiervoor een vergoeding. Bij de aanvraag horen.: kopie relevante diploma's, certificaten en registraties van je vooropleidingen. kopie van lidmaatschap van relevante Big-registratie en/of beroepsvereniging. een brief waarin je jezelf en je visie op je EFTwerk voorstelt. een actueel CV. een bewijs van een klacht en tuchtrechtregeling. een beschrijving van je klinische ervaring in jaren en geschat aantal parenwerksetting, supervisie en training.

Contacteer ons