Zoeken naar workshop eft

workshop eft
Workshops Jan Erik van Groen EFT.
De workshop wordt gegeven in Den Haag, begint om 10.00 u en duurt tot 12.30. Ik geef graag intro workshops EFT voor groepen. Wanneer u daar voor uw organisatie, team, vriendengroep belangstelling voor hebt kunt u contact met mij opnemen.
Workshops en lezingen Stichting EFT Stichting EFT.
Workshops EFT en EFT leren als zelfhulptechniek. Ben je op zoek naar een introductieworkshop over EFT of een cursus om EFT te leren als zelfhulptechniek? Wil je meer leren over EFT en de mogelijkheden? Hieronder vind je een aanbod van workshops en lezingen over EFT.
EFT workshop.
BASIS I: 1 daagse basis EFT workshop: In deze EFT workshop, leer je de basis van EFT, zodat je zelf thuis kan kloppen op fysieke en emotionele klachten met EFT. Je leert hoe je stress en spanning los kan laten op een zeer eenvoudige manier.
EFT cursus Psycholoog Arnhem.
Daarom vind ik EFT zo krachtig en daarom gebruik ik EFT dagelijks in mijn werk met mensen én voor mezelf! Telkens weer zie ik mensen die EFT regelmatig doen sneller beter worden dan mensen die geen EFT doen! Waarom een Cursus EFT als Youtube vol staat met filmpjes over EFT?
EFT Praktijk Actrom EFT workshops Emotional Freedom Techniques.
De verantwoordelijkheid voor deelname aan een workshop ligt bij de deelnemer en kan nimmer afgeschoven worden op Actrom Consultancy en EFT praktijk Actrom, Gabriëlle Rutten of de ontwikkelaars van EFT Gary Craig c.s. DISCLAIMER: iedereen doet en gebruikt EFT onder zijn eigen verantwoordelijkheid.
EFT Workshops EQlibre.
Werken aan verzuim met EFT zakelijke workshop. Stressreductie met EFT zakelijke workshop. De zakelijke workshops dienen aangevraagd te worden door het bedrijf of de organisatie. Zo leer je zelf EFT wordt gegeven in Amsterdam. Data vind je in de agenda.
Smart Difference EFT workshop.
Deelnemers zijn vaak verbaasd hoe snel het werkt en verbijsterd, als fysieke klachten soms zelfs al tijdens de workshop verdwijnen of ze merken dat hun eigen gedachten, waarin ze jaren geloofden ineens niet meer blijken kloppen en soms zelfs lachwekkend worden. EFT; het ontstaan, de EFT-techniek en toepassing bij jezelf.
EQlibre Yvonne Toeset coach, EFT opleiding Amsterdam.
19 december 1000: 1700: 89 Praktijk EQlibre Zo leer je zelf EFT Workshop. 24 januari 2018 1900: 2130: 2000, Praktijk EQlibre EFT AAMET Level 1 en 2 voorjaar 2018. 5 maart 2018 1000: 1700: 960 Praktijk EQlibre. Wat is EFT?
Workshop EFT De Reikende Hand.
Het is onder andere te gebruiken bij.: In de workshop leer je het toepassen op jezelf en daarnaast is er aandacht voor het proxy of surrogaat kloppen voor dieren. Je hebt geen vooropleiding nodig. EFT is makkelijk te leren en toe te passen.

Contacteer ons