Meer resultaten voor cursus eft

cursus eft
Thuiscursus Bewustzijnscoach.
Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol bewustzijnscoach. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle bewustzijnscoach met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
EFT emotional freedom techniques ROC van Twente.
hoe ziet de cursus er uit? EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een uiterst effectieve zelfhulpmethode om de emotionele pijn van traumatische herinneringen, verdriet, boosheid, fobieën en andere emotionele aandoeningen in zeer korte tijd blijvend op te lossen.
Home Houd me vast.
Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen! Houd me vast is een cursus van 8 x 2 uur, gegeven door een hiervoor getrainde EFT-therapeut. Je gaat actief aan de slag met het gelijknamige boek en gespreksoefeningen. Houd me vast voor jullie? Wat is EFT?
Emotion Focused Therapy for individuals EFT-i level I.
Gezien het cliëntgerichte en het experiëntiële karakter van EFT is het wenselijk voor mensen die geen ervaring hebben met deze manier van werken om een voorbereidende cursus te volgen. Denk bijvoorbeeld aan Experiëntiële therapie, Focussen, een Basisopleiding Cliëntgerichte Psychotherapie of een soortgelijke cursus.
EFT cursus Psycholoog Arnhem.
EFT doe je bij problemen waarbij praten, inzichten en rationeel cognitieve therapie niet helpen. Doe EFT en je merkt dat het werkt! Klik HIER voor de data en prijs van de Cursus EFT Practitioner én de Cursus EFT Master certificaat EFT Practitioner verplicht voor deelname.
Erkenningsvoorwaarden EFT Belgium.
Die heeft u opgedaan in tenminste drie supervisies. In dit verslag staat het aantal supervisanten, het aantal gesuperviseerde casussen en een bespreking van ongeveer 1000 woorden over de manier waarop de gegeven supervisie overeenkwam met de principes van EFT; dit dient u te ondersteunen met specifieke voorbeelden.
EFT cursus? Volg de cursus Emotiemanagement van CIVAS!
Bij emotiemanagement maakt u gebruik van energetische en mentale technieken om emoties op te sporen en te neutraliseren. Vaardigheden als Emotional Freedom Techniques EFT, Rapid Eye Techniques RET en Tapas Acupressure Technique TAT komen uitgebreid in de cursus aan bod.
EFT Volksuniversiteit Enschede.
Aanmelden voor deze cursus. EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en het is een uiterst effectieve zelfhulpmethode om de emotionele pijn van traumatische herinneringen, verdriet, boosheid, fobieën en andere emotionele aandoeningen in zeer korte tijd blijvend op te lossen. Het werkt snel, langdurig en mild.
Stichting EFT Emotional Freedom Techniques Stichting EFT.
In mijn zoektocht ben ik 12 jaar geleden EFT tegengekomen op een moment dat ikz. Als EFT-coach begeleid ik je graag bij het oplossen van belemmeringen emoties, overtuigingen die je ervan weerhouden om een vrij en gelukkig leven te leiden.

Contacteer ons