Op zoek naar eft kloppunten?

eft kloppunten
Inhoud modules EFT professionele opleiding.
Achtergrond en geschiedenis van EFT, Het EFT basisprotocol, aanvullende kloppunten, taalgebruik, effecten van EFT, testen van voortgang, omgaan met heftige emoties, Film en vertel je verhaal technieken, omgaan met lichamelijke klachten, noodprocedure, de vrede met jezelf procedure. Verdiepen van de kennis van EFT, het leren werken met anderen en het aanleren van enkele technieken voor de behandeling van trauma.
Wat doet EFT en bij welke symptomen kan EFT helpen.
Waarbij je een kort herinneringszinnetje gebruikt terwijl je op de negen meridiaanpunten klopt De negen kloppunten zijn.: Voor de opstartzin.: KC: Het karatepunt op de zijkant van de hand. Waarmee je een katarteslag geeft. TOH: Op de kruising van de lijnen van oor tot oor en die van neus naar nek. EB: Wenkbrauw: Het begin van de wenkbrauw aan de kant van de neus. SE: Op de oogkas aan de zijkant van het oog. UE: Op de oogkas midden onder het oog. UN: In het midden tussen de neus en de bovenlip. Ch: Midden van de kin. CB: Van de bovenkant van het sleutelbeen 15, cm naar beneden en buiten. UA: Onder de arm, ter hoogte van de tepel. Wat doet EFT Tips.
Instructie video EFT basis kloppunten.
Meld je dan aan voor mijn bijzondere tips, dan hou ik je op de hoogte van alle EFT tips en blogs waarin ik EFT toepas. Op dit moment maak je ook nog eens kans op een gratis EFT coachsessie via skype. De EFT kloppunten.:
EFT techniek door Ellen van Lith van Emo Balance YouTube.
Désirée Manders 13423, views. Hoe werkt EFT: Tappen voor innerlijke rust Duration: 634. UNLP Instituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling 2607, views. How to Do EFT Tapping Therapy EFT Basic Recipe Tutorial Duration: 1344. Stefan Gonick EFT Practitioner 1004895, views.
EFT www.flowyoursoul.com.
Geef een nieuw cijfer en een nieuwe titel, ndien van toepassing, aan je scène of pop-up, en herhaal oefening 3 en 13. Testen van je EFT-werk. Kloppunten van EFT. WB wenkbrauw tussen je ogen. NO naast het oog. OO onder het oog.
EFT Therapie Jeevania.
3863 BD Nijkerk. Wat is EFT? Wat betekent dit voor mij? Stress, de oorzaak van ziekten. Hoe werkt EFT? Wat kun je verwachten. Voor welke klachten? Geschiedenis van EFT. Meest gestelde vragen. U bent hier.: Punt 1: Begin wenkbrauw, blaasmeridiaan.
Hoe doe je E.F.T?
5 focus op weer op het nare gevoel en geef weer een cijfer. 6 ga verder met gedachten en emotie die er zitten. 7 herhaal tot het nare gevoel het cijfer 0 is. kloppunten emotie organen stress loslaten. DOEL VAN EFT.
Kloppunten EFT YouTube.
In deze video leg ik je precies uit op welke punten je klopt met EFT wanneer je EFT wilt toepassen als zelfhulpmiddel. EFT bevat meerdere punten en technieken maar deze punten zijn een mooie basis om fantastische resultaten mee te behalen.
Kritiek op EFT en Thought Field Therapy Stichting Skepsis.
Er zijn al tientallen zelfhulpboeken over verschenen, waaronder recentelijk enkele Nederlandstalige. De boeken bevelen EFT aan als een remedie voor van alles en nog wat. Het is niet meer allemaal gratis. Ook in Nederland worden er steeds meer workshops aangeboden, met vervolgcursussen waar je extra kloppunten leert of gecertificeerd EFT-therapeut kunt worden.

Contacteer ons