Meer resultaten voor eft werkboek voor echtparen

eft werkboek voor echtparen
EFT Netwerk Nederland: Aanschaf Houd me Vast toolkit.
De Houd me Vast toolkit bestaat uit het werkboek, een CD rom met huiswerkopdrachten en een DVD met Nederlandstalige ondertiteling. De toolkit is in principe studiemateriaal, op verzoek kunnen we de toolkit ook zonder de training aanbieden. Wij raden aan de Houd me Vast training pas te gaan geven als u de basistraining EFT hebt gevolgd, het is nl van belang dat u het werkmodel van EFT kent en ook basaal kan toepassen. Wilt u geschoold worden alvorens u de Houd me Vast training geeft, dan kan dat op 2 manieren. U kent zelf met uw partner deelnemen aan een Houd me Vast training. EFT Netwerk geeft 2x per jaar een cursus speciaal voor therapeuten en hun partners. U kunt ook een eendaagse workshop volgen, uiteraard krijgt u na het volgen van deze wprkshop en of de training voor echtparen, het materiaal mee naar huis om de cursus zelf te kunnen geven.
Shop.
Dit is een uitgave van Stichting EFT-Nederland en exclusief via deze website te bestellen. EFT werkboek voor echtparen. Vertaling van: An Emotionally Focused Workbook for Couples: The Two of Us' Veronica Kallos-Lilly en Jennifer Fitzgerald Dit is een uitgave van Stichting EFT-Nederland en exclusief via deze website te bestellen.
Een boekentip: EFT Werkboek voor echtparen door Veronica Kallos-Lilly paperback.
Best verkochte boeken. EFT Werkboek voor echtparen. Nederlandstalig Paperback 163. kopen bij Bol.com. Veronica Kallos-Lilly Jennifer Fitzgerald. 3.5 op 5 sterren. ISBN10 9081616927 ISBN13 9789081616928. uitgever Veronica Kallos-Lilly. Aantal paginas 163. Dit boek staat in Boeken Familie, Liefde Relaties Trouwen Scheiden Gezondheid Psychologie Familie Relaties.
Houd me vast voor jullie?
Dat kan met het EFT-werkboek voor echtparen. Dit werkboek is bedoeld voor paren die hun emotionele band willen versterken of over verdriet in hun relatie heen willen komen. Overal in het boek zijn, naast de relatieversterkende oefeningen, verhelderende voorbeelden uit de praktijk te vinden, als steun, toelichting en inspiratie. Wat is EFT?
Feel-good more Lief en Leed relatiecoaching.
Het EFT-werkboek voor Echtparen telt 13 hoofdstukken, elk met een stukje theorie, voorbeelden uit de praktijk en overdenkingen die je eerst individueel uitwerkt voordat je ze met je partner deelt. Ook hier leer je het patroon in kaart brengen, de-escaleren, opnieuw verbinden en elkaar vergeven.
EFT Congres 2016 Vertrouwen 2.0 EFT Werkboek YouTube.
Published on Feb 16, 2016. 4e EFT congres: Vertrouwen 2.0 op donderdag 18 maart 2016. Peter Verboom over het EFT Werkboek voor echtparen. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.
EFT werkboek voor echtparen.
Zo, heb nieuwe EFT werkboek voor stellen besteld. Ik ben benieuwd. Volgende week begin ik in Zwolle met mijn eerste Houd Me Vast training te geven voor stellen. 4 zaterdagen met je partner, een mooie locatie, lekkere lunch en een boeiend inhoudelijk programma.
EFT: Voor betere relaties. Ruim 600 EFT relatietherapeuten beschikbaar voor je relatievraag. Doe een gratis relatietest of zoek een Houd me vast bijeenkomst.
Dat kan met het EFT werkboek voor echtparen. Dit werkboek is bedoeld voor paren die hun emotionele band willen versterken of over verdriet in hun relatie heen willen komen. Overal in het boek zijn, naast de relatieversterkende oefeningen, verhelderende voorbeelden uit de praktijk te vinden, als steun, toelichting en inspiratie.

Contacteer ons