Zoeken naar eft zwolle

eft zwolle
EFT Relatietherapie Zwolle Evert Hamming coaching.
Ik maak daarbij gebruik van Emotionally Focused Therapy EFT, een relatietherapie waarbij de behoefte aan veiligheid, vertrouwen en intimiteit centraal staat. Lees meer over EFT relatietherapie of over Houd me vast op relatietherapiezwolle.com of de website van EFT Nederland www.eft.nl.
Relatietherapie Zwolle.
Relatietherapie Zwolle helpt partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Ik doe dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan.
EFT Therapie Zwolle.
EFT Therapie Zwolle. Zou je in je relatie graag.: Irritaties en conflicten uit de weg ruimen. Elkaar beter begrijpen. Beter leren praten en samenwerken. Meer liefde en intimiteit ervaren. Meer diepgang in je relatie brengen. EFT Therapie Zwolle doorbreekt negatieve patronen.
Hypnotherapie Praktijk van der Leij Zwolle. Directe hypnose, NLP EFT.
Maatschappelijk werker en hypnotherapeut Linden van der Leij heeft een eigen praktijk in het Dominicanenklooster te Zwolle. Cliënten beschrijven haar als begripvol, toegankelijk, motiverend en niet veroordelend. Ze voelen zich op hun gemak, vinden het prettig om hun verhaal kwijt te kunnen en zijn blij met hoe snel ze resultaat ervaren.
Houd me vast training, nu ook in Zwolle.
HOUD" ME VAST" TRAINING, NU OOK IN ZWOLLE EFT MEER VERBONDENHEID MEER VERDIEPING MEER INTIMITEIT MOOIE LOCATIE IN ZWOLLE START NAJAAR 2016 MELD JE NU AAN! BOUWEN AAN EEN VEILIGE BASIS HECHTING LIEFDE IS EEN WERKWOORD. Houd me vast training, nu ook in Zwolle.
Relatietherapie Zwolle.
hoe ik werk. Relatietherapie Zwolle helpt partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Ik doe dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan. Ik ben Bas van Raaij, psycholoog en opleider bij mijn eigen trainingsbureau, Bureau de Mat, en ik ben getrouwd met Barbara Cremers. Samen met Barbara heb ik de opleiding tot Imago-therapeut gevolgd in Londen. Daarnaast ben ik opgeleid tot EFT therapeut bij EFT Nederland emotionally focused therapie.
Cremers, Barbara EFT Relatietherapeut in Zwolle.
EFT RELATIETHERAPEUT Zwolle. Basis EFT therapeut. Aanvullend getrainde EFT therapeut. Hartelijk welkom bij Relatietherapie Zwolle! In mijn praktijk geef ik uitsluitend relatietherapie. Dat betekent dat ik goed op de hoogte ben van wat er speelt in relaties en een ruime ervaring heb met de meest uiteenlopende relatieproblemen.
Relatietherapie Zwolle Maak een vrijblijvende afspraak.
Dan ben je bij Relatietherapie Zwolle aan het juiste adres. Onder begeleiding van een ervaren EFT relatietherapeut kun je aan de slag met je relatie. Wat is er toch aan de hand? Wat heb je nodig om het weer goed te hebben samen?

De Willemskade is een karakteristiek pand te Zwolle waarin vier psychologen/psychotherapeuten ieder hun eigen praktijk voeren, onderling overleggen als nodig en waarin mensen worden opgeleid in het vak. U kunt zich bij ons aanmelden voor hulp bij diverse klachten, zoals angsten, somberheid, slapeloosheid, onzekerheid, spanningen of onbegrepen lichamelijke klachten.

Contacteer ons