Resultaten voor eft relatietherapie ervaringen

eft relatietherapie ervaringen
Lees hier de cliëntervaringen van Relatietherapie Amsterdam.
Emotionally Focused Therapy EFT. EFT Relatietherapie Amsterdam. Emotionally Focused Therapy EFT. EFT Relatietherapie Amsterdam. EFT Relatietherapie Amsterdam. Ervaren en professioneel. Also possible in English. Locatie in Amsterdam. Locatie in Scheveningen. BEL: 020 261 04 55. Home Cliënt vertelt. Ervaringen van cliënten bij Relatietherapie Amsterdam.
Ervaringsverhalen De Relatiesmederij.
Wat ons als echtpaar echt geholpen heeft is het volgende. De EFT werkwijze hielp ons om te ontdekken over wat er nu werkelijk gebeurt als er ruzie is. We leerden om niet de ander terug te kwetsen maar om de ander te vragen en te luisteren waarom die ander zo fel reageert op een irritatie of een afwijzend woord of op een normale vraag of antwoord. We kwamen zo uit bij pijnplekken uit het verleden of van recentere ervaringen.
Ervaringsverhalen.
Toen we startten met EFT relatietherapie ging het duidelijk niet goed samen. We stonden op het punt van uit elkaar gaan. Gelukkig gaven de eerste gesprekken veel vertrouwen. We voelden ons begrepen dat onze ruzies niet alleen maar ruzies waren, maar dat het ging om de emoties eronder.
Ervaringen met relatietherapie De Praktijk voor Hechte Relaties.
De Praktijk voor Hechte Relaties is een praktijk gespecialiseerd in EFT relatietherapie en gezinstherapie. Het is een veilige plek waar jullie als stel aan jullie relatie kunnen werken. Hier is ruimte om aan elkaar te kunnen vertellen wat er speelt.
Clienten vertellen over hun ervaringen met relatietherapie.
Wat is EFT relatietherapie? Werken aan je relatie. Relatiecursus Houd me Vast. Hulp bij een relatiecrisis. Cliënten vertellen over Toos de Groot. Cliënten vertellen over Reginald Markes. Home Cliënten vertellen. Wij vragen onze cliënten na hun traject om een stukje te schrijven over hun ervaringen met ons.
Ervaringen met relatietherapie: wat klanten hierover vertellen. Facebook. Linkedin. Pinterest. Twitter.
We voelden ons nooit aangevallen en ervoeren geen moment dat je partij koos. Lees het uitgebreide verhaal van Paula en Chris over hun ervaringen met relatietherapie. Ons huwelijk was in een dusdanige staat dat het richting een scheiding koerste. Met behulp van het EFT relatieprogramma Samen koers zetten naar een zonnige toekomst gaat het nu een stuk beter met ons.
Met EFT komt 70-75% van de relaties weer goed!: relatietherapie NIEUWS!
Onderzoek over de afgelopen vijftien jaar toonde een voortdurend slagingspercentage bij 70-75 procent van de stellen zelfs als het scheidingsrisico groot was. Bij reguliere relatietherapie is dat 30 procent. Johnson werd na 9-11 gevraagd te werken met de New Yorkse brandweer en het Amerikaanse leger huurt haar in voor de soldaten die terugkomen uit Irak. Mensen kunnen traumatische ervaringen beter verwerken als hun relatie stevig en veilig voelt. EFT Nederland voorzitter Karin Wagenaar, EFT relatietherapeut in Utrecht, was een van de tachtig vooraanstaande therapeuten die bij Johnsons seminar waren.

Contacteer ons